Västtrafik köper tillbaka biljetter

Västtrafik erbjuder nu resenärer att byta sina biljetter mot en värdecheck. Bakgrunden är det försämrade pandemiläget som gjort att Folkhälsomyndigheten skärpt sina rekommendationer.

ANNONS
|

För drygt en vecka sedan skärpte Folkhälsomyndigheten sina coronarekommendationer. Bland annat ska man ”om möjligt undvika trängsel i kollektivtrafik”.

LÄS MER:Västtrafik skjuter upp flexbiljetten

Outnyttjad periodbiljett blir värdecheck

Arbetsgivare ska också möjliggöra för anställda att ”i viss utsträckning” arbeta hemifrån.

För den som vill pausa resandet på grund av de nya rekommendationerna erbjuder Västtrafik nu resenärer att lösa in sina biljetter mot en värdecheck. Det gäller 30-, 90- och 365-dagarsbiljetter som är köpta senast den 8 december.

Värdet på checken varierar beroende på hur lång tid som är kvar på periodbiljetten. Erbjudandet gäller till och med den 31 januari.

LÄS MER:Med appen Tripier hyr du ut din biljett – mot Västtrafiks regler

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS