Två fall av intrång i äldres lägenheter

Polisen rapporterar om två äldre personer som båda fått ovälkommet besök i sina lägenheter under eftermiddagen. I bägge fallen rör det sig om en för dem okänd man som tagit sig in i deras bostad och rotat bland deras tillhörigheter.
– Det brukar det vara konstellationer som jobbar ihop i samma område, säger Anna Göransson, presstalesperson för polisen i region Väst.

ANNONS
|

Polisen rapporterar under torsdagseftermiddagen om två fall av så kallade åldringsbrott. Vad fallen har gemensamt är att en man tagit sig in i deras lägenheter och sen rotat bland deras saker.

Områdena som de bägge äldre personerna bor i ligger båda i Högsbo i Göteborg. Det är oklart om något faktiskt har blivit stulet och ifall händelserna har något samband.

– Det finns inget signalement som ger någon större vägledning. Men även om det inte skulle vara samma person, så brukar det vara konstellationer som jobbar ihop i samma område, säger Anna Göransson, presstalesperson för polisen i region Väst.

ANNONS

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS