Tre bilar i olycka – väg stängdes av

Tre personbilar var tidigare idag inblandade i en olycka på riksväg 40 i riktning mot Göteborg. Vägen stängdes av vid olyckan. Krocken ledde till lättare personskador.

ANNONS
|

Larmet om olyckan inkom till SOS klockan 15:40 på lördagen.

– Det är några bilar som krockade, sa Bosse Johansson, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten.

Olyckan inträffade i Kallebäck på riksväg 40 i riktning mot stan och medförde köer på platsen.

– Situationen är uppklarad för våran del men polis och vägassistans är på plats och inväntar bärgare, sa Bosse Johansson.

Vägen var tidigare helt avstängd.

– Det börjar rulla på nu, säger Bosse Johansson.

Polisen var på plats med en enhet.

– Vi har lämnat platsen nu. Två bilar har bärgats och en kunde köra iväg för egen maskin. Det är en vältrafikerad led men det verkar inte vara någon större påverkan, Peter Nordengard, vakthavande befäl vid Polisen Region Väst.

ANNONS

En anmälan om vårdslöshet i trafik har upprättats av polisen.

– Jag vet inte om det rör sig om flera personer men krocken innebar lättare personskador för minst en av förarna, säger Peter Nordengard.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS