Tjuvar slog till mot gata i Lerum – flera inbrott anmälda

Tjuvar slog under natten till lördagen till mot en gata i Aspenäs, Lerum kommun. Flera grannar rapporterar att de antingen blivit bestulna eller fått påhälsning av tjuvarna.

ANNONS
|

Det hela upptäcktes när en man på lördagsförmiddagen ringde polisen för att anmäla att han blivit bestulen på bland annat värmefläktar under natten. Tjuvar har tagit sig in på hans glasveranda och plockat med sig saker som stod där.

– När vi kommer till platsen och knackar runt visar det sig att ytterligare fyra grannar har haft inbrott eller försök till inbrott. Men vi vet inte ännu vad som stulet, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson i region Väst.

Fem grannar utsatta för inbrottstjuvar

Totalt rapporterar alltså fem boende på gatan att de antingen blivit utsatta för inbrott eller försök till inbrott under natten.

Polisen har upprättat flera anmälningar om försök till stöld samt stöld.

ANNONS

– Vi har ingen misstänkt eller gripen i nuläget, säger Peter Adlersson.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS