Tände eld på dörr i Majorna

En ytterdörr till ett lägenhetshus i Majorna började brinna under tisdagskvällen. Polisen utreder nu skadegörelse genom brand.

ANNONS
|

Strax innan klockan 22 på tisdagskvällen larmades SOS Alarm om en brand i ett lägenhetshus. När räddningstjänsten kom till platsen hade det brunnit på utsidan av entrédörren till trapphuset.

– Boende har släckt branden, säger polisens presstalesperson Johan Ljung.

Polisen kom till platsen för att utreda om brott har begåtts. Händelsen rubricerades senare som skadegörelse genom brand. Ingen person har kommit till skada.

– En grövre brottsrubricering som mordbrand skulle innebära att fastigheten eller boende kommit i direkt skada. Vilket inte är fallet här, säger Ljung.

Brottsrubricering kan komma att ändras vid vidare utredning, enligt polisen. Ingen person har gripits misstänkt för brottet.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS