Stökig fredagsnatt för polisen

Under natten till lördagen har polisen arbetat med upp till 340 händelser, bland annat fylleri, misshandel och personrån. Inga allvarligare brott har däremot inträffat.

ANNONS
|

Polisen rapporterar om en stökig fredagskväll och natt där 18 fall av misshandel och även flera fall av rattfylleri, personrån och även brott mot knivlagen har förekommit.

Vid tvåtiden är det bland annat en polispatrull som försöker stoppa en personbilsförare för en kontroll på Ekhagsvägen. Istället för att stanna väljer föraren att avvika från platsen. När polisen sedan söker upp förarens hemadress väljer föraren att köra rätt in i polisbilen.

– Det är när han upptäcker att de ser honom som han kör rakt in i polisbilen. Han flyr sedan till fots från platsen men polisen springer efter och kan gripa honom bara några hundra meter därifrån, säger Hans Lippens, polisens presstalesperson i region Väst.

ANNONS

Mannen, som är i tonåren misstänks nu för olovlig körning, försök till grov misshandel samt drograttfylleri.

Ingen polisman blev skadad i samband med kollisionen. Bilen bärgas därefter från platsen och mannen överlämnas till vårdnadshavare.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS