Spårvagnstrafiken mellan Opaltorget och Marklandsgatan går igen

Akutarbete på spåren orsakade totalstopp för spårvagnstrafiken mellan Opaltorget och Marklandsgatan. Linje 1, 2, 7 och 8 stod stilla mellan klockan 9 och 12. Orsaken var akut spårarbete, som nu är uppklarat.

ANNONS
LocationGöteborg||

Från klockan 09.00 till 12.00 stod trafiken stilla mellan Opaltorget mot Marklandsgatan och omvänt. Bussar sattes in mellan Opaltorget och Frölunda torg för att ersätta spårvagnstrafiken.

– Det är ett akut spårarbete som pågår, vi vet inte vad som är orsaken till felet, säger Minka Sidow på Västtrafiks störningsjour.

Det tidigare stoppet är uppklarat och spårvagnstrafiken återgår till det normala på sträckan Opaltorget - Frölunda torg.

LÄS MER:Nu får spårvagnarna tillbaka sina siffror

LÄS MER:48 spårvagnar tas ur bruk – är trafikfarliga

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS