”Ingen har rapporterats vara allvarligt skadad”, säger Mien Ömar, larm- och räddningsoperation på SOS Alarm.
”Ingen har rapporterats vara allvarligt skadad”, säger Mien Ömar, larm- och räddningsoperation på SOS Alarm. Bild: Tove Mattsson

Spårvagn i krock med husbil vid Korsvägen

Under lördagseftermiddagen krockade en husbil med en spårvagn på Södra vägen. Under eftermiddagen påverkades spårvagnstrafiken kraftigt.

ANNONS
|

Det var klockan 13.38 som SOS Alarm fick larma om en olycka på Södra vägen, där en husbil och spårvagn har kolliderat med varandra i riktning mot Mölndal.

– Ingen har rapporterats vara allvarligt skadad. De involverade personerna har kunnat ta sig ut ur sina bilar och verkar vara okej, säger Mien Ömar, larm- och räddningsoperation på SOS Alarm.

Trafiken var avstängd i båda riktningarna mellan Korsvägen-Mölndal under ett par timmar.

Ingen av de inblandade i olyckan ska ha skadats allvarligt.

– Ambulanspersonal har kollat över de inblandade. En av personerna har fått ett jack ovanför ögat men inte behövt åka till sjukhus, säger Fredrik Svedemyr, presstalesperson hos polisen.

ANNONS

Polisen har upprättat en anmälan om vårdslöshet i trafik.

– Vi har förhört de inblandade parterna, säger Fredrik Svedemyr.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS