Skåpbil i lågor i Olofstorp

En skåpbil fattade eld på Stora Älsjövägen i Olofstorp på tisdagen. Räddningstjänsten skickade flera enheter för att bekämpa branden.

ANNONS
|

Larmet, som ska ha kommit från föraren av skåpbilen, nådde räddningstjänsten vid 12.30 på tisdagen. Fordonet hade då börjat brinna, och stod i lågor på Stora Älsjövägen.

– Just nu vet man inte hur branden har startat, säger Johan Karlsson vid räddningstjänsten i Storgöteborg.

Räddningstjänsten skickade flera enheter för att bekämpa branden. Vid 13.50 var branden släckt och enheterna hade kunnat återvända till stationerna.

– Det är släckt och fordonet är flyttat så att annan trafik kan komma förbi. Vi har också sanerat vägbanan. Skåpbilen kommer att bärgas, säger Lars Jostelius vid räddningstjänsten i Storgöteborg.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS