Polis till Tuve efter bråk

Polis kallades till Tuve torg efter larm om bråk utomhus mellan flera personer på tisdagskvällen. En man misstänkts ha blivit misshandlad med yxa.

ANNONS
|

Strax före klocka 19.00 hörde flera personer av sig till polisen då flera personer ska ha slagits på Tuve torg. Polisen skickar flera patruller och en helikopter till platsen och påträffar där en målsägande.

En 30-årig man ska ha blivit misshandlad men inte fått några allvarliga skador. Han behövde inte sjukhusvård. När polisen kom till platsen fanns det ingen gärningsman kvar.

– Det finns uppgifter om att en yxa ska ha varit inblandad i misshandeln. Då har förmodligen baksidan av den använts och inte eggen, säger Anna Göransson, presstalesperson vid polisen i region väst.

Hur och varför bråket har uppstått är oklart. Polisen har inte gripit gärningsmannen.

ANNONS

Brottsrubriceringen är grov misshandel.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS