Pojke rånad på sin moped av tiotal gärningsmän

En pojke blev under måndagseftermiddagen rånad på sin moped av ett tiotal maskerade personer, varav en ska ha hotat honom med batong.
– Vi har sökt med både helikopter och hundar men ingen är gripen ännu, säger polisens presstalesperson i Väst, Peter Adlersson.

ANNONS
|

Pojken blev rånad på sin moped när han var i sitt garage. Efter att ha blivit hotad med batong gav han ifrån sig mopeden och gärningspersonerna gav sig iväg.

– Det tyder på att de vetat om att han hade mopeden där, säger Adlersson.

Händelsen ska ha inträffat i ett bostadsområde i Tingstad på Hisingen. Polisen larmades strax efter klockan 18 på måndagen. Polisen har sökt med både helikopter, hundar och polispatruller. Insatsen är avslutad men utredningen är fortsatt pågående.

– Att tio ett tiotal maskerade personer gör detta i ett bostadsområde så pass tidigt på dagen, det är fräckt kan man minst sagt säga, säger Adlersson.

ANNONS

Pojken ska inte ha kommit till någon fysisk skada vid händelsen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS