Personbil har kört av vägen – två filer avstängda

Strax före klockan 17 på måndagseftermiddagen inkom ett larm från SOS Alarm om en singelolycka i Angered. En person har förts till sjukhus och polisen har upprättat en anmälan om rattfylleri.

ANNONS
|

– Det är en personbil som kört av vägen på Angeredsleden. Det var en person i som sitter kvar i bilen, sa Johan Eklund vid tillfället, larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten Storgöteborg.

Tre enheter från räddningstjänsten, ambulans och polis larmades till platsen.

Vid halv sex klippte räddningstjänsten ut personen och avslutade räddningsinsatsen en kvart senare. En person fick föras till sjukhus med ambulans och enligt uppgift är personen vaken och talbar.

– Det rör sig om en man i 25-årsåldern. Tillståndet på honom är stabilt, säger Maja Larsson, presstalesperson på Sahlgrenska sjukhusets pressjour.

Två filer var initialt avstängda och en var öppen för rullande trafik med reducerad hastighet i riktning mot Angered. Enligt Trafikverkets hemsida var det begränsad framkomlighet och trafiken var påverkad fram till 18.45.

ANNONS

På polisens hemsida framgår senare att personbilen kolliderade med en stolpe på E45 och att olyckan inträffade vid Agnesbergsmotet. Polisen har upprättat en anmälan om rattfylleri.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS