Nyheten i korthet: Mordförsök i Göteborg

Flera mordförsök ägde rum under natten till lördagen. Tre män ska ha anträffats på Östra sjukhuset med stickskador och en man ska ha knivhuggits i halsen vid Högsbotorp.

ANNONS

Det var strax innan midnatt polisen fick samtal om att en man blivit knivskuren i halsen i Högsbotorp. När polisen kom till platsen tillkallades ambulans som förde mannen till sjukhus.

En dryg timme senare får polisen reda på att tre män kommit till Östra sjukhuset med knivskador. Man kommer till platsen och förhör männen, som inte bedöms ha allvarligare skador. Knivskärningarna ska ha uppkommit i samband med ett bråk med en annan grupp människor i en lokal någonstans i Göteborg.

Fallet med mannen som knivskars i halsen i Högsbotorp rubriceras som försök till mord, alternativt dråp.

Händelsen med de tre männen vid Östra sjukhuset rubriceras som ett fall av försök till mord alternativt dråp, ett fall av grov misshandel och ett fall av misshandel.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS