Nu är GP större än SvD och DN i mobilen!

Nu har GP online slagit två nya rekord – både för sidvisningar totalt och unika webbläsare i mobilen! Förra veckan läste hela 1 331 982 webbläsare GP.se i mobilen, en ökning av rekordet med över 200 000. På sidvisningar i mobilen har GP.se nu varit större än DN och SvD hela 12 veckor i rad! – Det är fantastiskt roligt att fler väljer att läsa GP i mobilen och på våra andra plattformar, säger Henrietta Johansson, nyhetschef för GP.se.

ANNONS
|

Just nu läser du Sveriges största morgontidning – sett till sidvisningar i mobilen. De senaste tre månaderna har GP.se konsekvent varit större än SvD.se och DN.se på mobila sidvisningar.

– Vi har slagit flera trafikrekord den senaste veckan. Det har varit en medveten strategi att GP.SE satsar mer på internationella nyheter. Självklart ska vi vara bäst på det lokala i Göteborg och regionala i Västsverige men vi fokuserar lite mer både på inrikes och internationella breaking news, säger Henrietta Johansson, nyhetschef för GP.se.

Den senaste månaden har GP online gjort fyra av sina fem bästa veckor någonsin.

– Under flera av de stora nyhetshändelserna har GP.se inte bara varit först i Sverige utan även först internationellt, säger Henrietta Johansson.

ANNONS

KIA Index: GP Mobil (Röd), SvD Mobil (Blå) och DN Mobil (Gul)

Nytt rekord för GP.se – igen!

Under förra veckan (vecka 30) slog GP.se rekord på sidvisningar totalt – när man räknar in både desktop och mobilbesökare. Det förra rekordet som sattes för två veckor sedan slogs nu med otroliga 1,8 miljoner, till 20,77 miljoner sidvisningar på en vecka:

– Det är fantastiskt roligt att fler väljer att läsa GP i mobilen och på våra andra plattformar, säger Henrietta Johansson.

GPTV: Se GP:s kaxiga passning till DN:s chefredaktör...

Första gången: GP större än DN!

Dessutom gick GP.SE under förra veckan för första gången någonsin om DN.se på veckounika webbläsare. Det innebär att fler webbläsare läste GP i mobilen än någon annan morgontidning i Sverige.

KIA Index: GP Mobil (Röd), SvD Mobil (Blå) och DN Mobil (Gul)

Den senaste tiden har GP slagit sitt rekord på antal besök i mobilen på ett kraftfullt vis. Nu har de senaste fem veckorna lagt sig i toppen för våra bästa resultat genom alla tider:

Och därför skickar GP Onlines chef Markus Hankins en hälsning till kollegorna i Stockholm:

– Vi får skicka en passning till DN:s chefredaktör Peter Wolodarski. Ni får nog ta och skärpa till er där uppe i huvudstaden för vi behöver lite konkurrens, säger han med glimten i ögat.

ANNONS
ANNONS