Norrman stal båt – greps på Marstrand

Under natten till fredagen fick båtägaren se sin båt försvinna ut på Björköfjorden. Kustbevakningen tog upp jakten efter båten och på Marstrand fick de tag på den.
– En norrman i 40-årsåldern är gripen, säger polisens presstalesperson Thomas Fuxborg.

ANNONS
|

Vid 02.30-tiden under natten till fredagen fick polisen ett samtal från en förargad båtägare i Nolered. Ägaren hade precis sett sin båt försvinna ut på Björköfjorden – utan att hans tillåtelse.

– Kustbevakningen hade en båt i närheten och tog upp jakten på den stulna båten, säger polisens presstalesperson Thomas Fuxborg.

På Marstrand fick kustbevakningen syn på den stulna båten och tjuven, en norrman i 40-årsåldern, greps. Norrmannen är nu misstänkt för grov stöld och båten är tillbaka hos ägaren i Nolered.

Vad skulle norrmannen ha båten till?

– Han skulle väl till hem till Norge. Skämt åsido. Nej, jag vet inte varför han stal båten, säger Thomas Fuxborg.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS