Misstänkt våldtäkt på nattklubb i centrala Göteborg

En kvinna larmade polisen om att hon blivit våldtagen på en nattklubb på Vasagatan i Göteborg under natten till lördagen. Ingen misstänkt person är gripen.

ANNONS
|

Det var vid 2.30-tiden på natten till lördagen som en kvinna larmade polisen om att hon blivit våldtagen på en nattklubb och restaurang på Vasagatan i Göteborg.

Enligt kvinnan ska våldtäkten ha skett på dansgolvet och toaletterna på nattklubben.

Det finns flera vitten från platsen men ingen person är i nuläget misstänkt.

– Jag har väldigt knapphändiga uppgifter i rapporten. Det finns inga uppgifter om någon misstänkt person, säger Hans- Jörgen Ostler, presstalesperson hos polisen i region Väst.

Kvinnan fördes till sjukhus för undersökning och en anmälan om våldtäkt är upprättad. Enligt Martin Sjölin på krimjouren Storgöteborg pågår en förundersökning.

ANNONS

– I nuläget handlar det om att säkra bevisning och hålla förhör med målsägande och vittnen från platsen.

LÄS MER:Drogad på krogen – ingen vet hur stort mörkertalet är

LÄS MER:Demonstrationer efter larmet – kvinnor drogas på krogen

LÄS MER:Ellen Åkesson misstänker att hon blev drogad på krogen

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS