Misstänkt mordbrand i Hammarkullen

Sent igår kväll försökte någon tända eld vid en lägenhetsdörr i ett flerfamiljshus i Hammarkullen. Händelsen utreds som försök till grov mordbrand.

ANNONS
|

Vid midnatt larmades polisen och räddningstjänsten till ett flerfamiljshus i Hammarkullen. De möttes av ett rökfyllt trapphus som luktade bensin.

– Branden var släckt när räddningstjänsten kom dit. Det var stark lukt av bensin i trappuppgången så man har hällt bensin på något, men om det är tidningar, skräp eller kläder vet jag inte, säger polisens presstalesperson Thomas Fuxborg.

Det brann utanför en ytterdörr och det var familjen som bor i lägenheten som larmade. Enligt Thomas Fuxborg finns det inte någon hotbild mot personerna. Polisen skrev anmälan om försök till grov mordbrand.

Vad är chanserna att hitta en gärningsperson?

ANNONS

– Det kan vara svårt om vi inte får in några vittnesuppgifter. Än så länge har vi inga, säger Thomas Fuxborg.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS