MC-förare försökte fly från polis – kraschade

En man fick föras till sjukhus i natt efter att ha kraschat med motorcykeln då han försökte fly från polisen. Han misstänks nu för bland annat drograttfylleri och vårdslöshet i trafik.

ANNONS
|

Det var strax efter halv två, natten mot söndag, som polisen försökte stoppa en motorcykelförare på Hisingsleden.

– Polispatrull försöker stoppa den här motorcykeln efter att den tydligen har kört vårdslöst. Han försöker då köra ifrån polisen. Vi inleder ett förföljande men inser att det inte går att jaga honom eftersom det kan hända något, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson i region Väst.

Jakten avbröts, och strax därpå avslutades också motorcykelfärden i en olycka, enligt polisen.

– Då kör han omkull efter att ha kört in i något annat fordon. Han ådrar sig skador och får köras till Sahlgrenska, säger Peter Adlersson.

ANNONS

Det ska inte röra sig om några allvarliga skador. Föraren, en man i 25-årsåldern, misstänks för drograttfylleri, vårdslöshet i trafik och grov olovlig körning.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS