Mc-förare allvarligt skadad efter krock

En mc-förare är allvarligt skadad efter en krock med en personbil i Frölunda. Polisen meddelar att det ännu inte är klarlagt hur olyckan inträffade.

ANNONS
|

Larmet kom in strax efter klockan 17 på torsdagseftermiddagen. En personbil hade krockat med en motorcykel i Frölunda i Göteborg.

Mc-föraren behövde sjukvård och kördes med ambulans till Sahlgrenska sjukhuset. Senare under kvällen meddelade polisen att mc-föraren blivit allvarligt skadad i olyckan.

Båda förarna är målsägande och misstänkta

Enligt polisen finns det i nuläget en brottsrubricering, vårdslöshet i trafiken, men både föraren av personbilen och MC-föraren är i nuläget målsägande.

– Och då kan man säga att båda två också är misstänkta, säger polisens presstalesperson Christer Fuxborg och fortsätter:

– MC-förarens tillstånd gör så att han inte kan höras i nuläget, så vi får se vem som bedöms vara den vållande.

ANNONS

På fredagen meddelade Sahlgrenska att den skadade mannens tillstånd var allvarligt men stabilt. Skadorna var inte livshotande.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS