Man rånad vid spårvagnshållplats

En man i 40-årsåldern blev på söndagsmorgonen rånad på sin plånbok vid spårvagnshållplatsen Gamlestads torg. Tre rånare överföll mannen, som började blöda från huvudet. Rånarna försvann sedan från platsen.

ANNONS
|

Mannen uppger för polisen att han stod vid spårvagnshållplatsen Gamlestads torg när tre för honom okända personer hoppade på honom. Rånarna kom över hans plånbok och i tumultet fick han en skada på tinningen, som möjligtvis orsakats av en kniv.

– Det verkar som att han fått någon skärskada. Han blödde från huvudet, säger polisens presstalesperson Peter Adlersson.

Mannens skada ska dock inte vara allvarlig, enligt polisen.

Rånarna försvann från platsen och den rånade mannen tog sig sedan till en vän och larmade polisen klockan 7.07 på söndagsmorgonen.

Polisen är på plats och ska göra hundsök i området. Man har i nuläget inga misstänkta.

ANNONS

Händelsen rubriceras som rån.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS