Man pistolrånad i centrala Göteborg

På tidig lördagsmorgon rånades en man i 25-årsåldern av flera svartklädda män. I samband med attacken hotade de mannen med pistol.

ANNONS
|

Det var vid 06.10-tiden på lördagsmorgonen som polisen fick larm om ett rån i Masthugget, Göteborg.

– Mannen som är i 25-årsåldern blev påhoppad av flera svartklädda. Han uppger att de hade en pistol riktad mot honom samtidigt som han fick slag i ansiktet, säger polisens presstalesperson Peter Adlersson.

Polisen: ”Sökt intensivt i området”

Mannen blev rånad på sitt bankkort och 5 000 kronor i kontanter.

– Vi har sökt intensivt i området och kontrollerat flera personer, men inte lyckats hitta någon att binda som misstänkt. För tillfället är insatsen avslutad, men vi får se om det finns kameror i området.

Det finns i nuläget inga uppgifter om skadeläget på mannen. Men enligt Peter Adlersson behövde 25-åringen troligtvis inte uppsöka vård.

ANNONS

Polisen har upprättat en anmälan gällande grovt rån.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS