Man misshandlad vid kolonilott

En man ska ha blivit grovt misshandlad vid en kolonilott i Göteborg. Mannen ska bland annat ha blivit slagen i huvudet och blodiga tillhyggen ska ha hittats i området. Mannen är förd till sjukhus och en annan man har gripits.

ANNONS
|

Det var vid 18.31 som polisen larmades om ett bråk vid en kolonilott i Västra Frölunda. Två män ska ha slagit varandra blodiga på platsen.

– Ja, det var två äldre herrar som rök ihop på en kolonilott. När patrullen kom till platsen var båda två kvar, säger Hans-Jörgen Ostler, presstalesperson vid polisen i region Väst.

En man i 60-årsåldern ska ha skadat huvudet och sina armar efter att han blivit slagen med ett tillhygge. Mannen blödde och fick föras till sjukhus med ambulans.

– Bland annat har han ådragit sig ett spräckt ögonbryn och diverse skrapsår, säger Ostler.

ANNONS

Den andra mannen, även han i 60-årsåldern, greps på plats misstänkt för grov misshandel.

– Men det finns säkert utrymme för en motanmälan i ett senare skede, säger Ostler, apropå att det ännu är oklart vad som föranledde bråket.

Polispatruller hittade kort därefter blodiga tillhyggen i området. Tillhyggena misstänks ha använts vid misshandeln.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS