Man knivskuren i Kyrkbyn

Polisen har larmats till Kyrkbyn där en man ska ha blivit knivskuren under tisdagskvällen. Polis och ambulans larmades till platsen. En kvinna och en man är nu gripna efter händelsen.

ANNONS
|

Strax innan klockan åtta på tisdagskvällen inkommer ett larm till polisen om en misstänkt knivskärning. Enligt uppgifter från vittnen har en kvinna knivhuggit en man i Kyrkbyn på Hisingen.

Mannen ska enligt polisen haft en mindre skada i form av ett hugg eller ett sår. Enligt den skadade mannen känner han också kvinnan i fråga.

Polisen sökte inledningsvis efter den misstänkta kvinnan med hund i området. Efter en dryg timme hittades hon av polis efter att de lyckats få tag i henne via telefon.

Kvinnan berättade själv var hon befann sig och hon kunde gripas av polis. Hon var då i sällskap av en annan man som hämtades till förhör.

ANNONS

Händelsen rubriceras just nu som grov misshandel.

– Men sen ska vi prata med samtliga involverade. Det finns säkert olika versioner här, säger polisens presstalesperson Stefan Gustafsson.

Thomas Fuxborg, polisens presstalesperson, hade inga uppgifter tidigt på onsdagsmorgonen om kvinnan och mannen släppts.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS