Man grovt misshandlad i Brunnsparken

En man med kraftig huvudskada hittades i Brunnsparken vid 02.30-tiden inatt. En man och en kvinna är misstänkta för grov misshandel.

ANNONS
|

En förbipasserande larmade polis och ambulans efter att ha hittat en blödande man i Brunnsparken. Han hade relativt kraftiga huvudskador.

Polisen får uppgifter om att gärningspersonerna är en man och en kvinna med hund. Kort därefter hittar polisen två personer som stämmer in på beskrivningen. De grips trots att det är lite oklart vad som inträffat.

– Brottsrubriceringen blir grov misshandel men vi vet inte om finns något rån i botten. Jag är övertygad om att det handlar om någon som är påverkad eller berusad, säger polisens presstalesperson Stefan Gustafsson.

Den skadade mannen körs till sjukhus men hans skadeläge är oklart.

ANNONS

– Jag vet inte mer än att det är huvudskada och att den kan vara kraftig. Vi sitter inte och förhör honom en timme i Brunnsparken när han blöder från huvudet. Vi skickade iväg honom med ambulans och får prata mer med honom när han mår bättre, säger Stefan Gustafsson.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS