Lastbil och personbil i krock på Lundbyleden

En lastbil och en personbil har kolliderat vid Brunnsbomotet på Lundbyleden under fredagsförmiddagen. Fordonen blockerade till en början hela vägbanan, men sedan 11-tiden har trafiken åter släppts på. Ingen ska ha kommit till skada i samband med händelsen.

ANNONS
|

Vid 10.32 på fredagsförmiddagen krockade en lastbil och en personbil i höjd med Brunnsbomotet på Lundbyleden på Hisingen. Trafiken stod till en början helt still.

– Fordonen blockerar hela leden, så det är tvärstopp, sa Dan Lindqvist, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten Storgöteborg, strax efter olyckan.

Men sedan 11-tiden ska trafiken åter vara igång på platsen.

– Det verkar inte ha varit något jätteallvarligt och det finns inga personskador vad vi vet än så länge, säger polisens presstalesperson Christer Fuxborg.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS