Kvinna död efter fall från balkong – misstänkt mord

En kvinna i 25-årsåldern har avlidit efter att ha fallit från en balkong i Frölunda på lördagsförmiddagen. Polisen har inlett en förundersökning gällande mord alternativt dråp.

ANNONS
|

Strax efter klockan 12 på lördagen fick polisen larm om att en kvinna hade ramlat från en balkong i Frölunda. I nuläget är det oklart hur kvinnan ska har ramlat.

– Vi behöver lite mer omständigheter. Vi har en del att göra innan vi vet med säkerhet om hon ramlat, hoppat eller blivit knuffad, säger Thomas Fuxborg, presstalesperson vid polisen i region Väst.

Ett vittne ska ha sett kvinnan falla samtidigt som ett skrik hörts, men det är i nuläget inte klarlagt om det befann sig någon mer på balkongen.

Två till förhör

Två personer med anknytning till lägenheten är hämtade för förhör. Senare under kvällen kunde de två männen släppas.

ANNONS

Lägenheten spärrades av för teknisk undersökning och polisen har genomfört dörrknackning i området.

Polisen har inlett en förundersökning gällande mord alternativt dråp.

– En förundersökning med den rubriceringen har påbörjats eftersom vi inte riktigt vet omständigheterna, säger Thomas Fuxborg.

Under eftermiddagen har polisen tagit kläder och mobiltelefoner i beslag från lägenheten.

Den avlidna kvinnan är inte skriven på adressen.

Texten uppdateras.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS