Arkivbild.
Arkivbild. Bild: Johan Nilsson/TT

Kom hem från semestern – tio främlingar bodde i lägenheten

Mannen i Västsverige kom hem efter tre månaders resa och fann att tio personer hade skrivit sig på hans adress och flyttat in i hans lägenhet. Efter ett tumult på platsen sitter nu en man anhållen för misshandel.

ANNONS
|

Efter att har varit bortrest i tre månader kom en man hem till lägenheten i Rannebergen i Göteborg. Väl hemma fann han att flera personer hade bosatt sig i lägenheten medan han var borta.

– Det rör sig om ett tiotal personer som alltså har skrivit sig i lägenheten medan han var bortrest. Det är inte helt klart om alla tio var i lägenheten när han kom hem, men det var flera personer i lägenheten, säger Tommy Nyman, presstalesperson hos polisen i region Väst.

Vad som exakt hände i samband med att lägenhetsinnehavaren kom hem är oklart.

– Detta är ett rörigt ärende. Vi kommer att fortsätta med förhör under tisdagen. Jag har i alla fall fattat beslut om att anhålla en av de inblandade, säger kammaråklagare Mats Ihlbom.

ANNONS

Hur personerna tagit sig in i lägenheten är ännu inte utrett.

Enligt åklagaren ska det dock i grunden finnas någon typ av överenskommelse mellan lägenhetsinnehavaren och åtminstone en av de andra personerna.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS