Knivskuren man förd till sjukhus

En man i 20-årsåldern har förts till sjukhus med ambulans efter att ha blivit knivskuren i axeln och handen. Upprinnelsen ska ha varit ett bråk med flera personer på platsen. En man har gripits misstänkt för grov misshandel.

ANNONS
|

En man i 20-årsåldern blivit knivskuren i axeln och handen under ett bråk i centrala Mölndal. Flera personer var på platsen och kan ha varit inblandade eller enbart fått bevittna händelsen. Mannen har förts till Sahlgrenska med ambulans.

– Skadeläget är ännu oklart, men han var vaken och talbar, säger polisens presstalesman Peter Adlersson.

Vid 19.40 larmades polisen till av slagsmålet. En man i samma ålder greps på platsen och är misstänkt för grov misshandel.

– Det är inte uteslutet att det blir fler misstänkta, säger Peter Adlersson.

Polisen har spärrat av området och pratat med vittnen, samt påbörjat en brottsplatsundersökning.

ANNONS

Vid 21.30-tiden på fredagskvällen meddelade polisen att de avslutat sin insats och under lördagsmorgonen fanns det ingen information om ytterligare misstänkta.

Den knivskurne mannen vårdades då fortfarande på sjukhus.

– Han har inga livshotade skador, säger Peter Adlersson.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS