Knivrån mot butik i Kvillebäcken

En butik i Kvillebäcken utsattes vid lunchtid på fredagen för ett rån. Gärningsmannen ska ha hotat personal med kniv och flytt på en elscooter.

ANNONS
|

Händelsen inträffade på Ångpannegatan vid kvart i elva på fredagen. En Elonbutik utsattes för ett rån.

Gärningsmannen ska ha lämnat platsen på en elscooter som tillgripits på platsen. Han ska också ha fått med sig en verktygslåda.

Ännu ingen gripen

Polis kom till platsen för att genomföra utredningsåtgärder.

– Nu genomförs förhör med målsägande och så vidare för att få fram mer uppgifter om händelsen, säger polisens presstalesperson Stefan Gustafsson.

Vid kvart i ett larmades därefter polis om ett bråk på Herkulesgatan i Brämaregården. En person stämmer, enligt polisen, väl in på beskrivningen av rånaren i Kvillebäcken och har omhändertagits.

”Utredningen får visa om dessa uppgifter stämmer”, skriver polisen på sin hemsida.

ANNONS

Ingen koppling till rånförsök i Olskroken

Händelsen tros inte ha koppling till rånförsöket i Olskroken, där en bil något tidigare backade in i en pantbank.

– Det är ingen större insats i Kvillebäcken jämfört med rånet i Olskroken, om man säger så, säger polisens presstalesperson Fredrik Svedemyr.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS