Knivbeväpnad man hotade flera personer

Strax innan klockan 20 på onsdagskvällen larmades polisen till Mandolingatan i Frölunda. En berusad man ska ha gått på gatorna med en kniv och hotat personer på platsen.
– Han ska ha sprungit runt och skrikit att han skulle hugga alla, säger Hans-Jörgen Ostler, presstalesperson vid polisen region Väst.

ANNONS
|

Mannen, som är i 25-årsåldern, ska ha varit berusad. Beväpnad med en större kniv ska han ha gått runt på Mandolingatan i Frölunda och hotat personer som befann sig på platsen.

– Det ska handla om en rätt ordentlig kniv, mellan 20-30 centimeter lång, säger Hans-Jörgen Ostler.

Polisen var snabbt på plats och kunde säkra mannen, som nu är i förvar. I väntan på beslut om gripande kommer mannen först föras in för tillnyktring, då förhör inte kan genomföras på grund av hans tillstånd.

Polisen skriver på sin hemsida att mannen är känd sedan tidigare. Han är nu misstänkt för grovt brott mot knivlagen, narkotikabrott eget bruk samt olaga hot.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS