En tonåring rånades i ett garage i Landala tidigare i veckan. Ingen har gripits.
En tonåring rånades i ett garage i Landala tidigare i veckan. Ingen har gripits. Bild: Läsarbild

Ingen gripen efter rånet då del av öra skars av

I ett garage i Landala ska mannen i 18-årsåldern ha rånats på "allt utom sina kalsonger" av ett större gäng. Dessutom skars en bit av hans öra av. Nu, några dagar efter händelsen, meddelar polisen att det inte ser så bra ut utredningsmässigt:
– Det finns frågetecken, säger Klas Olsson, gruppchef vid Citypolisen i Göteborg.

ANNONS
LocationLandala|

Det var vid elvatiden på tisdagskvällen som larmet om det misstänkta rånet kom till polisen.

En man i 18-årsåldern ska, enligt de första uppgifterna från polisen, ha rånats på "allt utom sina kalsonger" av ett gäng på tio personer.

Dessutom blev mannen knivskuren i örat. Inledningsvis kom uppgifter om att örat skulle vara "helt eller delvis avskuret", men nu framgår det att det är en liten bit som saknas.

– Det här rånet sticker definitivt ut som extra fult, sa då Morten Gunneng, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.

LÄS MER:Tonåring rånad och knivskuren i Landala

Ingen gripen

Brottet skedde i ett parkeringsgarage i Landala. Under brottskvällen letade flera polispatruller i området efter gärningsmännen. Man sökte också efter dem med hund.

ANNONS

På fredagen hade fortfarande ingen gripits misstänkt för rånet.

– Vi jobbar efter den teori att det gått till så som han säger. Men det finns frågetecken i utredningen, säger Klas Olsson, gruppchef vid Citypolisen i Göteborg.

– Vi har inga konkreta spaningsuppslag och ingen teknisk övervakning. Vi jobbar på ett tag till, men det ser inte jättebra ut.

ANNONS