Grov misshandel i Göteborg

En man har misshandlats av flera gärningsmän i Kallebäck i natt. Ett förbipasserande tidningsbud hittade mannen nedslagen och larmade polisen.
– Han ska ha blivit slagen med en glasflaska, säger Thomas Fuxborg, presstalesperson hos polisen i region Väst.

ANNONS
|

Strax efter klockan tre natten till tisdag larmades polisen till Kallebäck. Ett förbipasserande tidningsbud hittade en man som blivit nedslagen av fyra gärningsmän.

– Han ska ha blivit slagen ganska illa. Enligt målsäganden hade flera personer misshandlat honom, bland annat med en glasflaska, säger Thomas Fuxborg, presstalesperson hos polisen i region Väst.

Enligt polisanmälan ska en av gärningsmännen ha burit kniv, men den misshandlade mannen ska inte ha varit knivskadad.

Ingen är gripen i nuläget. Mannen ska ha varit vaken och talbar efter misshandeln, och följt med polisen till sjukhus för kontroll. Skadeläget är i nuläget oklart.

– Vi har skrivit en anmälan om misshandel alternativt grov misshandel, säger Thomas Fuxborg.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS