GP söker julpynt utöver det vanliga i Göteborg

Nu är adventstiden här och med den även julpyntet. Över hela världen lyser hemmen upp av alltifrån julgranar, ljusstakar, ljusslingor till julstäder i miniatyr i vintermörkret. Nu söker GP efter västsvenskarna som satsat lite extra på att pynta huset i år.

ANNONS
|

Efter ett grått november har december gjort sitt intåg och med den; julpyntet. I var och vartannat fönster lyser adventsljusstakar och julstjärnor och ute på stan blinkar julpynt och ljusinstallationer.

Mitt i vintermörkret och rådande pandemi har vissa valt att lysa upp tillvaron med julpynt utöver det vanliga. Tommy Ankargren i Stenungsund valde att satsa lite extra i år. Nu vallfärdar familjerna för att se hans pyntade hus.

LÄS MER:Lyser upp hela Stenungsund med sina juleljus

LÄS MER:Sandy har byggt upp julstäder i miniatyr

För två år sen skrev GP om Sandy och Christer Lindstedt som byggt upp en julstad i miniatyr i sin lägenhet i Landala. Sandy flyttade till Sverige från USA för sju år sedan och tog med sig sina jultraditioner hit.

ANNONS

På andra sidan Atlanten har även Vita huset bytt skepnad och visats upp i all sin prakt.

LÄS MER:Så har familjen Trump juldekorerat Vita huset

Nu söker därför GP efter de göteborgare eller västsvenskar som lagt lite extra krut på julpyntet i år. Kanske är det du, din granne eller någon annan du känner.

Mejla nyheter@gp.se med dina bästa tips!

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS