Fordonsbrand inne på Volvo Cars

Räddningstjänsten har larmats till en brand inne i Volvo Cars lokaler i Torslanda. En truck började brinna med öppna lågor inne i lokalen, och till följd av detta ska det vara en del rökutveckling. Strax efter klockan fyra var branden släckt. Räddningstjänsten är kvar på platsen med fem enheter som vädrar ut röken.

ANNONS
|

Räddningstjänsten har larmats klockan 15.36 till en av Volvo Cars lokaler i Göteborg. Enligt räddningstjänsten rörde det sig om en brand med öppna lågor.

– Det ska vara en truck som brinner och det är en del rökutveckling. Vi är på plats, har påbörjat släckning och är inne med rökdykare och släcker av, säger Lars Jostelius, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten Storgöteborg i det inledande skedet av branden.

Strax efter klockan fyra var branden i trucken släckt. Räddningstjänsten påbörjade då arbetet med att vädra ut lokalen.

– Det är ju rätt stora lokaler, så det hann bli en hel del rök, säger Jostelius.

ANNONS

En ambulans och en akutbil larmades till platsen, men åkte därifrån utan att föra någon till sjukhus.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS