Flera inbrott på Hisingen under natten – på samma gata

Minst tre personer, alla boendes på samma gata, har under söndagen larmat polisen om att det varit inbrott i deras lägenheter på Hisingen.
– Samtliga har blivit av med dyrbar elektronik, säger polisens presstalesperson Hans-Jörgen Ostler.

ANNONS
|

Ett flertal personer har under söndagen anmält att de haft inbrott i sina lägenheter. Det som står ut, meddelar polisen, är att samtliga inringare bor på samma gata, Lärdomsgatan på Hisingen.

– Någon har blivit av med en högtalare, värd några tusen kronor. Samtliga har blivit av med dyrbar elektronik av något slag, säger polisens presstalesperson Hans-Jörgen Ostler och berättar att det kan vara så att brottsoffren inte fått tid att inventera ordentligt än.

Bröt sig in medan brottsoffret sov

Alla inbrott ska även skett under natten till söndag.

– När målsägande låg och sov.

Tekniker var vid tvåtiden på eftermiddagen på väg till lägenheterna för att genomföra en teknisk undersökning. Ingen är för närvarande gripen för brotten.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS