Bild: Privat / AP Photo/Molly Riley via TT.
Bild: Privat / AP Photo/Molly Riley via TT.

Erik Andersson trodde på Trump - vann 2,5 miljoner

Erik Andersson från Torslanda satsade pengar på att Donald Trump skulle vinna presidentvalet. Det gav honom en vinst på 2,5 miljoner kronor.

ANNONS
|

Efter att ha följt den amerikanska presidentvalskampanjen en längre tid så kände sig Erik Andersson tillräckligt säker på att Donald Trump skulle ta hem segern och satsade omkring 50 000 kronor på detta, vilket GT tidigare har berättat om. Han gick sedan och la sig tidigt för att inte göra någon onödig justering i insatsenoch vaknade upp med cirka 2,5miljoner på kontot.

- Jag bedömde att det var 50 procents chans att han skulle vinna så jag tog risken att förlora, säger Erik Andersson.

Erik Andersson bestämde sig direkt för att en del av vinstpengarna skulle skänkas till olika intresse- och välgörenhetsorganisationer.

ANNONS

- Jag lovade innan valet att jag skulle skänka en miljon kronorom jag vann så det tänker jag göra, säger Erik Andersson.

Erik Andersson har själv inget problem med att det blevDonald Trump som stod somsegrare i presidentvalet. Han menar att Trump harvissa "skills" och att han alltid varit en politiker med en förmåga att ta de rätta besluten.

- Han gör det som är viktigt när man gör större affärer, säger Erik Andersson.

Erik Andersson har inte förvånats av Trumps kontroversiella uttalanden. Och itakt med skandalerna blev fler trissades oddsetupp på bettingsajterna. Då passade Erik på att höja insatsen.

Idag avtackadeshan på sitt jobb, vilket var planerat sedan innan vinsten. Men Erik kommerinte att ligga på latsidan. Han säger till GP att det inte är omöjligt att han kommer att göra en ny satsning om det dyker upp en liknande möjlighet.

Ikväll kommer han sönerhem för att fira vinsten tillsammans.Även sönernagick med vinst efter en lyckad satsning på att Trump skulle vinna.

- Då korkar vi upp champagnen tillsammans. Det var mycket tack vare min son som jag fick upp ögonen för att spela på Trump, så jag får ge honom kredd, säger Erik Andersson.

ANNONS