En person påkörd – två ambulanser till platsen

En person har blivit påkörd av en bil i Mölnlycke. Enligt polisen ska föraren ha sparkat den påkörde i huvudet och sedan smitit från platsen. Ingen är ännu gripen.

ANNONS
|

Larmet om en trafikolycka i Mölnlycke kom klockan 21.27 på torsdagskvällen. Det ska röra sig om en person som har blivit påkörd av en bil och två ambulanser och polis larmades till platsen.

– Det var många vittnen på plats och det framgår att en person ska ha blivit påkörd och sedan sparkad i huvudet. Sedan drog bilen i väg i hög hastighet, berättar vakthavande befäl vid polisen.

Polisen hittade sedan bilen på en adress, men fordonet var då tomt. Polisen arbetar nu vidare för att hitta den misstänkte smitaren.

Skadeläget för den påkörda personen är ännu oklart, men polisen har inga uppgifter om att denne ska ha förts till sjukhus.

ANNONS

Under fredagsmorgonen har polisen inte särskilt mycket nytt att berätta.

– Vi har inga misstänka i nuläget. En anmälan om grov misshandel och försök till grov misshandel har upprättats. Jag har inga uppgifter om skadeläget, säger Fredrik Svedemyr, polisens presstalesperson i region Väst under fredagsmorgonen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS