En person skadades vid ett bråk på en pizzeria.
En person skadades vid ett bråk på en pizzeria. Bild: Läsarbild

En person misshandlad på pizzeria i Göteborg

En person har skadats och först till sjukhus efter ett bråk på en pizzeria i Kungsladugård. Personen ska ha fått skärsår i ansiktet och blödigt kraftigt. Flera polispatruller sökte i området efter en eller flera gärningsmän, men ingen har gripits.

ANNONS
|

Det var strax efter klockan 20 under onsdagskvällen som polisen fick larm om ett bråk på en pizzeria i Kungsladugård i Göteborg. En person, sannolikt en gäst, ska ha skadats i samband med ett bråk med en eller flera personer inne på pizzerian.

Ambulans kallades till platsen tillsammans med flera polispatruller.

Polisen tror att personen blivit slagen med någon form av tillhygge. Personen ska fått en skada på huvudet och skärsår i ansiktet och uppgavs blöda kraftigt.

– Det har varit någon form av bråk, en person har troligtvis blivit slagen med en flaska och fått skärskador i ansiktet och eventuellt fått något glassplitter i ögat, säger Peter Adlersson, presstalesperson vid polisen region Väst.

ANNONS

Den skadade personen fördes till sjukhus med ambulans.

Sprang från platsen

I samband med händelsen ska flera personer sett springa från platsen. Polisen har sökt av närområdet och säkrade en person som kontrollerades.

– Vi har säkrat en man en bit därifrån men det är oklart om det är gärningsmannen eller inte, vi kontrollerar det, säger Peter Aldersson.

Händelsen rubriceras som grov misshandel. Det är i nuläget oklart vad som ligger bakom bråket och hur många som varit inblandade.

– Det är väldigt oklart hur detta gått till, säger Peter Aldersson.

Polisen meddelade en stund senare att ingen person har gripits för händelsen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS