Efterlyst kvinna gripen efter biljakt

En kvinna som varit efterlyst har gripits i södra Hjo efter en kortare biljakt. Mannen som körde bilen misstänks ha varit rattfull.

ANNONS
|

Sent igår kväll försökte en polispatrull få stopp på en personbil i södra Hjo. När det visade sig att föraren inte tänkte stanna slog patrullen larm. Då gick färden mot Karlsborg och klockan närmade sig midnatt.

Efter en biljakt som inte varade särskilt länge lyckades polisen få stopp på bilen. Hur det gick till framgår inte.

Mannen som körde bilen misstänks nu för rattfylleri och grov olovlig körning. Han fördes till polisstationen för provtagning.

– Jag tror poliserna kände igenom honom och visste att han saknade körkort, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesperson i region Väst.

I bilen satt också en kvinna som visade sig vara efterlyst. Hon togs till häktet i Mariestad. Enligt Stefan Gustafsson framgår det inte vad hon är misstänkt för.

ANNONS

–Men hon förs till häktet så jag antar att hon är efterlyst för att avtjäna någon typ av straff. Det kan vara så, säger han.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS