Drunkningstillbud i simhall i Gamlestaden

En man hittades livlös på botten i en simbassäng i Gamlestaden på tisdagskvällen. Mannen, vars skadeläge är allvarligt, är förd till sjukhus.

ANNONS
|

Larmet om ett drunkningstillbud i en simbassäng i Gamlestaden kom till SOS Alarm vid 18.17 på tisdagen. Både räddningstjänsten och tre ambulanser larmades till platsen.

– Mannen tränade i simbassängen när han hittades liggande stilla på botten. Han fick hjärt- och lungräddning och vad vi vet var han vid medvetande när ambulansen körde i väg honom till sjukhus, säger en talesperson för företaget som driver simhallen.

Mannen fördes i ambulans till sjukhus. Sahlgrenskas pressjour informerade på onsdagsmorgonen att det rör sig om en ung vuxen och hans tillstånd uppges vara allvarligt men stabilt.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS