Byggnader evakuerade under polisinsats vid Lilla Bommen

Det har pågått en omfattande polisinsats vid Lilla Bommen i närheten av Läppstiftet. Området spärrades av och flera personer fick evakueras under en dryg timme.

ANNONS
|

Under tisdagseftermiddagen genomförde polisen en insats vid Lilla Bommen i närheten av Läppstiftet. Området spärrades av och personer i en eller flera berörda byggnader evakuerades under en dryg timme.

Polisen är förtegen om vad som ligger bakom insatsen.

– Den är avslutad och vi är inte kvar på platsen. Det är ett ärende som håller på att utredas, säger polisens presstalesperson Peter Adlersson vid 19.30-snåret.

– Det är inget allvarligt som inträffat i dag utan man sökte i området.

Varför fanns ambulans på platsen?

– Det är en säkerhetsåtgärd helt enkelt. Det är i alla fall ingen som har kommit till skada, säger Peter Adlersson.

ANNONS

Vem eller vad polisen eftersökte, eller om man hade framgång i jakten, kan Adlersson inte berätta. Inte heller några detaljer om upprinnelsen till insatsen eller någon brottsrubricering.

– Vissa ärenden kan störas om det kommer ut för mycket information. Det kan vara så att man vill ha tag i en person och den får reda på vad vi pysslar med, till exempel.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS