Butik rånad av tre gärningsmän med kniv

En butik rånades på måndagskvällen av tre knivbeväpnade gärningsmän. En person i butiken blev slagen i huvudet under rånet.

ANNONS
|

Strax efter klockan 17.30 på måndagskvällen rånades en butik i Partille av tre knivbeväpnade gärningsmän. De ska ha hotat till sig tobak och paket vid rånet. Under rånet ska en person blivit slagen i huvudet, men ingen ambulans har behövts.

Rånarna försvann därefter från platsen i bil, polis har genomfört kontroller av fordon men utan att hitta de misstänkta.

Hur mycket tobak och paket de fick med sig är oklart.

Det ska inte ha funnits några kunder i butiken under rånet.

– Polis är på plats och pratar med vittnen och söker efter gärningsmännen i området, säger Anna Göransson presstalesperson vid polisen i region Väst.

ANNONS

Inga misstänka gärningsmän är ännu gripna.

Brottsrubriceringen är grovt rån.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS