Buss och motorcykel i krock i Kungälv

Vid 14.40 kom larm om att en buss och en motorcykel ska ha krockat i korsningen Romelandavägen och Uddevallavägen i Kungälv. Föraren av motorcykeln har skadats allvarligt.

ANNONS
|

Flera fordon har kolliderat i Kungälv under torsdagseftermiddagen.

Tre ambulanser har skickats till platsen, och föraren av motorcykeln har förts till sjukhus. Räddningstjänsten är på plats och håller på att städa upp skräp från vägbanan.

– Just nu är det långa köer. Vi försöker få undan skärpet så vi kan släppa fram trafiken, säger Lars Larsson larm- och ledningsoperatör hos räddningstjänsten Storgöteborg.

Även polisen har larmats till platsen.

– Det är en buss som har kolliderat med en mc i höjd med Kongahälla Center. Föraren av mc:n är förd till Kungälvs sjukhus, säger polisens presstalesperson Peter Adlersson.

Polisen uppger vid 15-tiden att föraren av motorcykeln, en ung man, är allvarligt skadad.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS