Brand i köksfläkt i Mölndal

Två enheter från räddningstjänsten och en ambulans är på plats. En akutläkarbil är på väg. Oklart om lägenheten är utrymd enligt SOS.

ANNONS
|

Enligt SOS ska det både vara eld med lågor och rökutveckling på platsen.

Räddningstjänstens larm- och ledningsoperatör, Anders, bekräftar att det varit brand i köket i en villa i Mölndal. Huset var utrymt och när räddningstjänsten var på plats så hade branden redan släckts.

– Vi kunde inte se några öppna lågor men det är kraftig rök i huset som vi ventilerar ut nu, säger Anders vid räddningstjänsten Storgöteborg.

Räddningstjänsten är kvar på plats och kontrollerar så att ingen eld har spridit sig vidare någonstans.

Oklart om fastigheten är beboelig

Inga uppgifter om skadeläge i nuläget.

Räddningstjänsten meddelar vid klockan 17.10 att de lämnat platsen.

ANNONS

Kommer fastigheten att vara beboelig?

– Det vågar jag inte svara på, men det har brunnit rätt så kraftigt ändå i köket och vi har ventilerat det vi kan men röken sätter sig ju i väggar och tyger, säger Anders vid räddningstjänsten.

Enligt SOS är ingen person förd till sjukhus med ambulans. Samtliga enheter har lämnat platsen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS