Bilbränder i Lövgärdet

Tre bilar har brunnit och flera skadats på en parkering i Lövgärdet under natten. Polisen misstänker att det rör sig om en anlagd brand, men ingen person har gripits.
– Vi har inga misstänkta, säger Johan Ljung, vakthavande befäl vid polisen region Väst.

ANNONS
|

Det var vid 03-tiden natten till söndagen som polis och räddningstjänst larmades till en parkering på Mejramsgatan i Lövgärdet i Göteborg. Flera bilar på en parkering i området stod då i lågor.

Totalt brann tre bilar och flera i närheten skadades. Räddningstjänsten fick snabbt kontroll över branden innan den hann sprida sig vidare.

– Det var en bit till byggnad, så det var bilarna som brann och inget annat, säger Lars Jostelius vid räddningstjänsten Storgöteborg.

Misstänkt anlagd brand

Polisen misstänker att branden är anlagd.

– Man tror att de satt eld på en bil, sen har det tagit sig till två till och sedan skadat flera bilar, säger Johan Ljung, vakthavande befäl vid polisen region Väst.

ANNONS

I nuläget finns inga misstänkta.

– Vi har inlett en utredning om skadegörelse genom brand och ska se om det finns övervakningskameror och annat vid platsen, säger Johan Ljung.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS