Bil körde in i betongvägg på E20 – därför är det så halt

En förare har fått vattenplaning på E20 vid Olskroksmotet och kört in i en betongvägg.
– Föraren uppger att han inte är allvarligt skadad, men har ont i benet, säger polisens presstalespersson Fredrik Svedemyr.

ANNONS
|

En personbil har kört in i en betongvägg på E20 vid Olskroksmotet i höjd med Cirkel K-macken efter att ha fått vattenplaning.

– Föraren uppger att han inte är allvarligt skadad men har ont i benet, säger polisens presstalespersson Fredrik Svedemyr.

Enligt Trafik Göteborg flyter trafiken på bra.

– Bilen står i spärrfältet, norrgående riktning, mellan vänster körfält och mittbarriären, säger Mikael Salo, vägtrafikledare på Trafik Göteborg.

Han uppmanar alla trafikanter att köra extra försiktigt på grund av kraftiga skyfallen.

– När det har varit varmt så länge blir det mycket gummirester på vägbanorna. När det då regnar kraftigt på det blir det väldigt halt, säger Mikael Salo.

ANNONS

Vid elvatiden skriver polisen på sin hemsida att bilen är borta från vägen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS