Fortsatt stökigt mellan polis och supportar i Lille

Oroligheterna kring engelska supporters och kravallpolis i Lille fortsatte under kvällen. Kring midnatt ska 2-300 engelska supporters skingrats med hjälp av både tårgas och batonger centralt i EM-staden.

ANNONS
|

En stor grupp engelska supportrar ska under onsdagskvällen kastat flaskor och smällare på polisen i franska Lille. Enligt Sky News ska polisen då ha svarat med tårgas och räder för att skingra supportrarna. Ett okänt antal supportrar ska också ha skadats i sammandrabbningarna.

Samtidigt sprids videos på kvällens oroligheter över sociala medier där både journalister och supportrar postat egna upptagningar. Emma Murphy är journalist på ITV News och fångade delar av händelseförloppen på video:

AP-journalisten Tom White fanns också på plats i tumultet och postade flera videos på Twitter innan han avbröt rapporteringen efter att området fyllts av pepparspray och tårgas.

ANNONS

Redan tidigare på dagen var det stökigt i Lille på eftermiddagenefter matchen mellan Ryssland och Slovakien. Även då drabbade såvälengelska som ryskasupporters ihop med kravallpolis och många befarade att oroligheterna skulle fortsätta efter mörkrets inbrott.

LÄS MER: Kaos i Lille - kravallpolis till attack med tårgas

ANNONS