En buss och en personbil var iblandade i en olycka på E6 under förmiddagen, Vägen fick stängas av helt med långa köer som följd. Trafiken stod helt stilla i över en halvtimma enligt vittnen på platsen.
En buss och en personbil var iblandade i en olycka på E6 under förmiddagen, Vägen fick stängas av helt med långa köer som följd. Trafiken stod helt stilla i över en halvtimma enligt vittnen på platsen. Bild: Linus Olsson

En skadad efter bussolycka på E6

En person har förts med ambulans till sjukhus efter en olycka mellan en buss och personbil på E6 norrgående i höjd med Kungälv. Olyckan ledde till långa köer.

ANNONS
|

Larmet kom in klockan 10.27 på torsdagen.

Tre ambulanser, polis och flera enheter från räddningstjänsten larmades till platsen.

Olyckan uppges vara en kökrock och har inträffat strax före Nordreälvbron.

En person har förts med ambulans till sjukhus. Enligt polisen är det bilföraren som skadats. Det är oklart hur allvarliga skadorna är.

Passagerare på bussen

Olyckan ledde till långa köer.

– Båda körfälten var avstängda medan räddningsarbetet pågår, säger Jocke Hallin, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten Storgöteborg.

Bussen hade passagerare ombord.

– Oklart hur många, men ingen har rapporterats skadad. Ersättningsbuss har skickats, säger Jocke Hallin.

Olyckan på E6 har lett till långa köer.

ANNONS

Ett körfält var avstängt medan bärgning av buss och bil pågick.

Trafiken ska nu rulla normalt igen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS