Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Christofer Ahlqvist, chefredaktör på Göteborgs-Posten.

Därför kostar en GP-prenumeration en krona

I pandemins spår är det kanske viktigare än någonsin att allmänheten har lätt att hålla sig informerad. Just nu kan du därför teckna en prenumeration på GP.se för bara en krona. En prenumeration ger dig full tillgång till allt innehåll på nyhetssajten i tre månader – samtidigt som du stöttar vår journalistik.

Under coronavirusets framfart är intresset för journalistik högre än på länge, besökstalen på GP.se har växt kraftigt när allt fler söker information om samhället och det nya coronaviruset.

LÄS MER: De är hjältarna på IVA – sjukvårdens sista utpost

– Göteborgs-Posten har sedan det första fallet av coronaviruset i Sverige varit ledande i bevakningen av situationen i Västsverige och fortsätter noga att följa utvecklingen på både individ- och samhällsnivå, säger Christofer Ahlqvist, chefredaktör på Göteborgs-Posten.

En prenumeration för alla

Som ett steg i att göra nyhetsbevakningen tillgänglig för fler väljer GP nu att erbjuda en tre månaders-prenumeration för bara en krona i månaden.

LÄS MER: Här är det senaste om coronaviruset

– Vi låter alltid journalistik som är samhällskritisk vara öppen, nu under coronapandemin gäller det exempelvis Folkhälsomyndighetens presskonferenser. Nu är dock information och kunskap inom många områden viktigare än någonsin och därför vill vi ge alla en möjlighet att testa en prenumeration på GP.se för bara en krona, säger GP:s chefredaktör Christofer Ahlqvist.

Här kan du teckna upp dig för en prenumeration.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.