Bilbränder i Biskopsgården – man till sjukhus

Tre bilar har under natten brunnit i Biskopsgården. I samband med händelsen fick en man föras till sjukhus med brännskador.
– Alla bilar är totalförstörda och misstanken är att det är anlagt, säger Morten Gunneng, vakthavande befäl hos polisen.

ANNONS
|

01.26 fick polisen larm om att flera bilar brann på Byvädersgatan i Biskopsgården. På platsen visar det sig att tre bilar stod i lågor och räddningstjänsten arbetade med släckningsarbetet.

I samband med branden fick en man så allvarliga brännskador att han fick föras till sjukhus med ambulans.

– Antagligen försökte han rädda någonting i bilen, men jag vet inte exakt vad han gjorde där. Han skadade sig såpass att han fick föras till sjukhus, säger Morten Gunneng.

Brottsrubriceringen är än så länge inte fastställd, men enligt Morten Gunneng lutar det åt skadegörelse genom brand.

– Vi får ha en dialog med räddningstjänsten och det beror lite på om det funnits spridningsrisk, men jag har inga uppgifter om det.

ANNONS

Han berättar också att räddningstjänsten under natten lyckades släcka bilarna, att de bärgats från platsen och att insatsen där är avslutad.

Det finns ingen misstänkt gripen för händelsen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS